Queden menys de 21 hores perquè arribi el dia de la Gran Festa del Cor

Demà dissabte, dia 11 d'octubre, tothom qui vulgui pot pujar al Parc d'Atraccions Tibidabo a celebrar amb tots nosaltres la Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita. 

En l'edició d'enguany, l'acte central commemorarà els 20 anys de l'AACIC, vint anys vetllant pel dia a dia de les persones amb problemes de cor de naixement, de les seves famílies i dels professionals que hi intervenen al llarg de la seva vida. L’acte estarà presentat pel periodista del Telenotícies Migdia de TV3 Carles Prats i pel monologuista i periodista Enric Company.

Els actors del “Crackòvia” Oriol Cruz, conegut pel paper que interpreta d’Andrés Iniesta, i Jordi Rios, polifacètic intèrpret de Carles Puyol, Johan Cruyff i Sergio Ramos; juntament amb Tony Corvillo, actor que interpreta el paper d’en Simó a “La Riera”, i Tomàs Molina, meteoròleg de TV3, seran qui explicaran a totes les persones assistents diverses històries de les persones que durant tots aquests anys han format part de l’AACIC.

Com cada any, el tradicional enlairament de globus biodegradables en forma de cor serà l'encarregat de donar per acabat l'acte central. Aquest és un moment molt especial per a totes les persones assistents, ja que recorda a tots aquells infants i joves que ens han deixat aquest any; i a totes aquells que estan a l’hospital esperant o recuperant-se d’una intervenció quirúrgica. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario